Šport > Zimski športi
54 ogledov

Veithovo čaka dolga rehabilitacija

anna veith EPA
Dvakratna zmagovalka skupnega seštevka svetovnega pokala Anna Veith (2014, 2015) bo po operaciji kolena okrevala vsaj šest mesecev.

Avstrijska alpska smučarka Anna Veith je prisiljena v polletni premor. V torek je smučarko v Hochrumu pri Innsbrucku operiral Christian Hoser, ki je potrdil, da je operacija kolena potekala po pričakovanjih, tekmovalko pa zdaj čaka dolgotrajno okrevanje, vseeno pa naj bi bila nared do olimpijskih iger v Južni Koreji februarja prihodnje leto.

Tekmovalka je po operaciji poudarila, da si sama ni postavila časovnice in limitov za vrnitev na proge. "To sem se naučila iz prejšnjih poškodb. Po drugi strani pa sem v karieri že dosegla vse in lahko se popolnoma osredotočim na okrevanje. Voljo imam trdno, sicer tega ne bi počela," je 27-letno tekmovalko, preden je danes zapustila bolnišnico, povzela avstrijska tiskovna agencija Apa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.