Šport > Nogomet
40 ogledov

Griezmann ostaja pri Atléticu

antoine griezmann EPA
Francoski nogometni reprezentant Antoine Griezmann bo tudi v naslednji sezoni ostal pri madridskem Atléticu.

V zadnjem času je bilo veliko špekulacij, kam se bo preselil soigralec Jana Oblaka, a je odlični napadalec Antoine Griezmann za francosko televizijo TF1 potrdil, da se letos ne bo preselil nikamor.

"Ker je  Atlético dobil prepoved podpisovanja pogodb z novimi igralci, sva se svojim agentom odločila, da ostanem. To je moj klub, moram mu pomagati v težkih trenutkih, ne bi bilo lepo, če bi ga zdaj zapustil. Pogovoril sem se z vodstvom kluba, odločili smo se, da nadaljujemo s sodelovanjem," je dejal 26-letni francoski reprezentant, ki je pred časom izražal nezadovoljstvo s politiko kluba, češ da je ta premalo ambiciozna za boljše rezultate. 

Griezmann je izrazil bojazen, da klub, ki se bo v naslednji sezoni preselil na nov stadion, ne bo konkurenčna najboljšima španskima kluboma Realu in Barceloni in klubom v Evropi, če se ne bo okrepil. Zanj se je resno ogrel Manchester United, ki pa bo vsaj zaenkrat ostal praznih rok.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.