Šport
30 ogledov

''Ne vem, če bi naglas govoril o tem''

anže kopitar Profimedias
Slovenski hokejski reprezentant ni želel komentirati sporne sodniške odločitve, ki je Kanadi pomagala do izenačujočega zadetka na drugi finalni tekmi svetovnega pokala.

Kanada je drugič osvojila svetovni pokal, potem ko je na drugi finalni tekmi z 2:1 premagala izbrano vrsto Evrope. Hokejisti stare celine so bili na pragu zmage vse do 58. minute, ko je po izključitvi Anžeta Kopitarja v polno zadel Patrice Bergeron.

Sanje evropske reprezentance so se razblinile 44 sekund pred koncem, ko je Kanadi zmago priigral Brad Marchard

Marian Gaborik je prepričan, da je bila izključitev Kopitarja sporna, v objavi na družabnem omrežju Twitter pa je namignil, da so si sodniki očitno želeli domov.

V primeru, da bi se zmage veselila Evropa, bi namreč o prvaku odločala sobotna tekma.

Kopitar sodniške odločitve ni želel komentirati. ''Ne vem, če bi o tem govoril naglas,'' je kratko in jedrnato odvrnil slovenski reprezentant in dodal, da so člani njegove ekipe poleg evropskih branili tudi državne barve.

''Mi smo bili Team Europe, a na nek način smo zastopali svoje države. Na ramah smo nosili zastave. Vsi so bili zelo navdušeni, da so tukaj in čeprav nismo igrali za svojo državo, smo bili del širše zgodbe, kar je prav tako razburljivo. Že to, da smo se uvrstili v ekipo. Veliko smo vložili in prepričan sem, da ste to opazili. Zelo smo se zabavali,'' je povedal slovenski hokejist.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.