Magazin > Film & Glasba & TV
94 ogledov

Anže razkril težavno otroštvo

Anže Oblak POP-TV-2
Anže, ki se je že uvrstil v finale resničnostnega šova Gostilna išče šefa, je razkril, kaj ga je zaznamovalo v otroštvu.

Anžeta, ki se je odpovedal obisku domačih, je čakalo veliko presenečenje. Na obisk je namreč prišla prijateljica Nataša, ki ga je uvedla v svet kuhanja. Presenečenje je bilo popolno, Anže pa je ob tem s kamero delil temno plat svojega otroštva. 

Z Natašo sta se spoznala, ko je bil star sedem let, ko se je ona preselila v blok poleg njegovega. "V bistvu sem zrasel v družini alkoholikov in se je to kar poznalo. Mama in oče sta bila vedno zunaj. Jaz sem bil star pet let. Bil sem vedno notri, nisem bil oblečen, nisem imel za jesti. Nataša pa je bila tista, ki me je pobrala z ulice. Na koncu je bila ta relacija Nataša – doma, domov sem hodil samo še spat,“ je povedal Anže.

O Nataši je povedal, da je edina ženska, ki jo spoštuje. Z njim je bila vedno iskrena in mu pove vse, tako dobre kot slabe stvari. "Dala mi je tiste stvari, ki jih mogoče nisem pričakoval od nje. Zame osebno je bila druga mami.“ 

Komentarjev 7
  • VIKTTOR 05:25 29.november 2014.

    Njegove besede " EDINA ŽENSKA KI JO SPOŠTUJEM " so zelo bedne in povejo vse !!!!Z to izjavo je prišel ven, da bi se zasmilil narodu in ta bi iz usmiljenja glasoval za njega.

  • Janez_53 19:02 24.november 2014.

    Ti še ni "potegnilo", da so bili alkoholiki njegovi krušni starši??? Se pa strinjam s tabo, da je Anže po karakterju precej problematičen, tako da Valeriu ne seže niti do kolen.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 17:18 24.november 2014.

    Nisem rekel,da živijo ampak,da jih v posvojitev ne DAJO,torej PRVIČ,ko otroci pridejo k krušnim staršem socialna vse preveri in ne verjamem,da jih dajo kar enim tko,samo,da jih vzamejo,kanede.