Magazin > Film & Glasba & TV
36 ogledov

Anže sotekmovalce pustil odprtih ust

anže o. voyo.si
Tekmovalce, ki so si privoščili minuto odmora, je odprtih ust pustil Anže O., ko jim je razkril nekaj, česar o njem še niso vedeli.

Anže O. je dejal, da še ni bil na Triglavu, ker ni Slovenec in mu zato ni treba iti. "Mogoče res lepo slovensko govorim, a nisem Slovenec,“ je dejal. "Balkanec sem. Večino življenja sem sicer preživel v Sloveniji, a sem Balkanec.“ Almir je na to odvrnil, da se mu je zdelo, da ima "čefursko kri v sebi“

Anže sprva ni hotel razkriti, kakšne so njegove balkanske korenine, a je pod plazom vprašanj popustil. "Jaz sem posvojen. Posvojen sem iz Makedonije,“ je pojasnil Anže. "Rojstni list imam še v cirilici, ki je še danes ne znam prebrati. Ampak sem bil pa Marjan.“ Dodal je še, da svojih bioloških staršev ni nikoli spoznal, saj ni imel želje po tem.

Komentarjev 1
  • mirko 23:20 02.oktober 2014.

    Makedonci (tisti etnično čisti Makedonci) za moje pojme nikdar niso bili Čefurji. Čefurji so vsi Srbi, Kosovarji (Albanci jih ne marajo), Bosanci in del Hrvatov (Dalmatinci še zdaleč niso čefurji, oni so nacionalna entiteta, ki dejansko ne sodijo poleg Hrvatov).