Slovenija
16 ogledov

Apple se očitno ne bo opravičil

Maps na iphone 5 Reuters
Po težavah, ki jih je povzročil njihov novi operacijski sistem iOS 6 in pomanjkljiva aplikacija Maps, jih Apple sedaj "posluša" še na račun prask na ohišju.

iPhone 5 so vsi ljubitelji Appla nestrpno pričakovali, a toliko napak in pritožb, kot se je pojavilo po začetku njegove prodaje, nihče ne pomni.

Težave z iOS 6, napake na aplikaciji Maps, sedaj pa se uporabniki pritožujejo še nad poškodovanim ohišjem, piše krone.at. Eden od uporabnikov je na Apple poslal vprašanje, kaj lahko v primeru, da kupijo popraskan telefon, kupci storijo. Odgovor se je glasil: "Vsaka stvar iz aluminija se lahko med uporabo poškoduje. To je normalno."

To sicer drži, težava pa je v tem, da se telefoni niso poškodovali med uporabo, ampak so bili poškodovani že prej.



Komentarjev 1
  • Dejan Kodrič 12:00 01.oktober 2012.

    Kakšne neumnosti in nepreverjene napol zbrane informacije širite.Apple telefone, ki so serijsko poškodovani in se opraskajo Apple zamenja. To se dogaja po večini črnih iPhoneih in so bili v prvem valu dobavljivosti.Maps pa bodo izboljšali, ker so ...prikaži več prvič in novi na teh področjih, do zdaj je bil Google, ki pa se z maps ukvarja več got Apple, in to je 14 let.