Šport > Nogomet
14 ogledov

Arbeloa in Piqué spet prijatelja

arbeloa pique EPA
Posnetki s treninga španske nogometne reprezentance namigujejo, da sta Gerard Piqué in Álvaro Arbeloa zakopala bojno sekiro.

Špansko nogometno reprezentanco nocoj čaka obračun kvalifikacij za SP 2014 proti izbrani vrsti Belorusije. Aktualni svetovni prvaki so pred odhodom na Mallorco trenirali v Las Rozasu, kjer sta se ponovno spoprijateljila Álvaro Arbeloa in Gerard Piqué.
Nogometaša sta se po tekmi Real Madrida in Elcheja ''sporekla'' na socialnem omrežju Twitter. ''Gledam komedijo na Canal + Liga. Vedno prija ob tej uri,'' je sodniške odločitve na tekmi komentiral branilec Barcelone Gerard Piqué. ''Zelo zadovoljni s tremi točkami. Zelo me veseli, da so nekateri gledališče zamenjali s kinom, to je vedno dobro,'' pa mu je odgovoril reprezentančni kolega in nogometaš Real Madrida Álvaro Arbeloa.

Španska reprezentanta sta se na treningu očitno dobro zabavala, njun ''prepirček'' pa je že stvar preteklosti. A Piqué tudi tokrat ni mogel iz svoje kože in se narahlo zaletel v Arbeloo, nato pa vse skupaj pospremil z nasmeškom.

Piqué ''provociral'' Arbeloo:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.