Šport > Nogomet
23 ogledov

Arda Turan težje poškodovan

Arda Turan EPA
Napadalni vezist je utrpel poškodbo na treningu in čakajo ga še dodatni pregledi.

Barcelona je sporočila, da si je turški reprezentant Arda Turan zvil gleženj, zato nekaj časa ne bo mogel sodelovati na treningih katalonskega kluba. 28-letnik se je Barçi za 34 milijonov evrov (41 z morebitnimi dodatki) priključil v prestopu iz AtléticoMadrida na začetku tega poletja.

Ardi zaradi kazni Mednarodne nogometne zveze (Fifa), ki visi nad klubom, sicer še nekaj mesecev ne bodo dovolili debitirati za Barcelono. Ta lahko nove člane registrira šele v januarskem prestopnem roku,Turan pa je vseeno z novimi soigralci že opravil več treningov. A zdaj ga čaka obdobje izven pogona zaradi poškodbe, ki jo je utrpel v petek.

"Arda Turan si je zvil gleženj na petkovem jutranjem treningu in ocena je, da gre za zvin zunanjih vezi druge stopnje," se je glasila uradna izjava na klubski spletni strani, kjer so še dodali: "Zdaj bo moral prestati več testov, ki bi morali razkriti malce več glede njegove pripravljenosti v naslednjih dneh." 

Arda je druga okrepitev Barcelone pred sezono 2015/16, potem ko se je aktualna španska in evropska prvakinja že okrepila z branilcem Seville Aleixem Vidalom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.