Vizita za živali > Festival
191 ogledov

Argeta Junior poligon osrečil najmlajse

Festival za ljubitelje živali
1/3
Anže Petkovšek
Na Festivalu za ljubitelje živali so se naši najmlajši podali na dogodivščino z morskimi živalicami.

Na Argeta Junior poligonu so spoznali pet zanimivih živali, za uspešno opravljen poligon so prejeli okusno nagrado. 

Pet zabavnih nalog

“Očka ni znal oponašati rakovice in je padel,” nam je v smehu povedala sedemletna Tija, ki je uspešno opravila Argeta junior poligon. Njen štiriletni bratec Matija je bil na koncu poligona vzhičen: “Glej, tako nosi pigvinček jajčke,” je oponašal pingvina.

 

Argeta Junior poligon je bil sestavljen iz petih poučnih nalog, kjer so otroci lahko spoznali zanimivosti o hobotnici, raku, pingvinu, školjki in delfinu. Med drugim so morali oponašati rakovico in hoditi postrani, z žogo med nogami ter hoditi kot pingvini, ki nosijo svoje jajce.

Morali so opraviti vajo z obročem kot prava hobotnica, največ preglavic jim je povzročala naloga s školjkami, saj iz školjkic ni smela uteči voda … Ob vsaki opravljeni nalogi so prejeli žig živalice, na koncu pa so za nagrado dobili Argeto Junior Kremtuno.

Z mlečnim kremnim namazom 

Argeta Junior Kremtuna je narejena posebej za otroke, saj je blagega in mlečnega okusa, ki je otrokom  še posebej všeč. Ribji namaz iz tune vsebuje tudi 20-odstotni mlečni kremni namaz, obenem pa ne vsebuje ojačevalcev okusa, gluten in konzervansov. Na Festivalu za ljubitelje živali so otroci spoznali tudi prijaznega račka Juniorja.

“Blagovna znamka Argeta Junior oziroma raček Junior ima poslanstvo, da otroke poučuje na zabaven način. Njegov cilj je, da se otroci preko igre naučijo tudi česa novega, saj je tako učenje bolj sproščeno in zabavno. Ker se poligoni izvajajo na takšnih dogodkih predvsem v poletnem in zgodnje jesenskem obdobju, se nam je zdelo zabavno, da raček otroke tokrat nauči nekaj zanimivih dejstev o morskih živalih," dodajajo pri Argeti.