Magazin > VIP
36 ogledov

Arnold sinu postavil ultimat

miley cyrus, patrick schwarzenegger Profimedias
Milijoni ali Miley Cyrus! Arnold Schwarzenegger in Maria Shriver naj bi sinu Patricku postavila ultimat.

Igralec Arnold Schwarzenegger in Maria Shriver sta ob rojstvu sina Patricka zanj oprla skrbniški sklad, v katerem se je že nabralo 41 milijonov evrov. Patrick bi lahko čez štiri leta, ko bo dopolnil 25 let, s tem denarjem počel, kar bi hotel – če ne bi bilo Miley Cyrus, s katero že nekaj časa intimno prijateljuje.

Arnie in Maria, ki sta se razšla pred dobrimi tremi leti, nad divjo mladenko namreč nista prav nič navdušena, zato njuno ljubezensko zvezo budno spremljata. "Prepričana sta, da ima slab vpliv na njunega sina, zato želita končati zvezo,“ je izdal vir.

Njuna skrb je, kot kaže, upravičena. Odkar je z Miley, so Patricka že nekajkrat ujeli z džointom v roki. Za družino, ki spada med hollywoodsko elito, je to nočna mora, zato sta nekdanja zakonca Schwarzenegger zadeve vzela v svoje roke in sinu menda postavila ultimat: Miley ali milijoni! "Še zlasti Maria upa, da se bo Patrick prestrašil in zapustil Miley,“ še pravi vir.

Taktika očitno še ni obrodila sadov. Patrick in Miley se še vedno zaljubljeno držita za roke in zvijata džointe …

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.