Šport > Nogomet
51 ogledov

Wenger ni ugriznil v vabo

arsene wenger EPA
Arsene Wenger se na tiskovni konferenci pred ligaškim obračunom s Chelseajem ni odzval ''povabilu'' v nov verbalni obračun s Joséjem Mourinhom.

Malo je nogometnih trenerjev, ki v Joséju Mourinhu vzbudijo takšne občutke kot Arsene Wenger. Nogometna stratega, ki sta v preteklosti istočasno vodila največja londonska kluba, sta na bojni nogi že več kot desetletje, rivalstvo pa z vsako sezono pridobiva nove razsežnosti. 

jose mourinho | Avtor: EPA EPA
V angleških medijih še vedno odmeva izjava, ki naj bi jo novinarju Robu Beasleyju podal Mourinho. "Nekega dne ga bom našel zunaj nogometnega igrišča in mu zlomil obraz,'' Portugalca citira avtor njegove biografije.

Novinarji so citat presneli Wengerju, ki pa nove epizode kolega na klopi Manchester Uniteda ni želel komentirati. ''Knjige nisem preobral in je niti ne nameravam, tako da tega ne morem komentirati. Jaz govorim o nogometu. Nisem destruktiven, ampak konstruktiven. Tega ne morem komentirati,'' je odvrnil Francoz.

Mourinho je po objavi citatov zanikal, da sta z Wengerjem na bojni nogi, in zatrdil, da je med njima vse v najlepšem redu.

''Wengerja sem srečal pred nekaj tedni in segla sva si v roke kot civilizirana človeka. Sedela sva za isto mizo in večerjala z drugimi ljudmi. Izmenjala sva si nekaj idej. Pogovarjala sva se. Raje ne bi komentiral. To je zadnje, kar bom povedal o tem,'' je dejal trener rdečih vragov in pristavil, da ga Beasleyjevo pisanje ne moti.

''Zaslužil je svoj denar. Kar se mene tiče, je vse v redu,'' je zaključil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.