Šport > Nogomet
17 ogledov

"Arsene Wenger se vedno pritožuje"

jose mourinho chelsea fa pokal Reuters
Španec juan Mata je čedalje bližje prestopu v Manchetser United kjer se danes mudi na zdravniških testih, kar je potrdil tudi Jose Mourinho.

Tiskovna konferenca trenerja londonskega Chelseaja Joseja Mourinha je postregla z nekaterimi odgovori in potrditvami. Glavna tema srečanja z novinarji je bil pričakovano prestop Juana Mate v Manchester United, ki je očitno le še vprašanje ur.

Španec mora pred prestopom v Manchestru opraviti še zdravniške teste, Portugalec pa mu že poje hlavospeve ob odhodu. "Juan je fantastičen nogometaš. Klubu je dal vse, a v tem trenutku igrata Oscar in Hazard odlično. Mislim, da je frustriran in razočaran (ker ne igra op. a.). Drugi v klubu ga poznajop bolje, a jaz ga poznam dovolj, da vem, da si zasluži bolje," je dejal Mouriho.

"Če ni zadovoljen, potem mu ob dobri ponudbi ne bomo preprečili priložnosti za srečo, pa čeprav gre za klub v Angliji. Nekega dne, če se bo vrnil na naš stadion v dresu Uniteda, mu bodo navijači pokazali koliko ga spoštujejo in si ga želijo," je še dejal trener modrih.

Novega napadalca ne bo

Mourinho se je dotaknil tudi pestopa Mohameda Salaha iz Basla, ki bo izplejan takoj, ko se z igralcem dogovorijo glede vseh podrobnosti in po opravljenih zdravniških testih. Portugalec je zanikal, da bi 'okradel' Liverpool, saj mu je Basel zagotovil, da je igralec še vedno na tržnici.

Poudaril je tudi, da novega napadalca Chelsea ne kupuje, negotova usoda vezista Michaela Essiena pa je odvisna zgolj od njega. Če želi bo ostal, če ne bo odšel. Mourinho se ni mogel izogniti vprašanju o kritikah Arsena Wengerja na prestop Mate v klub s katerim je Chelsea v tej sezoni že odigral obe tekmi.

"Pritoževanje Arsena Wengerja je nekaj vsakdanjega, saj se vedno pritožuje. Če bi on prodal Mesuta Özila v United bi bil tega vesel, saj bi oni s tem izgubili odličnega nogometaša, kot je pri nas Juan. Kar je nepošteno je to, da njegov klub vedno dobiva najboljše termine tekem. Vedno," je bil brez dlake na jeziku nekdanji trener Interja, Real Madrida in Porta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.