Magazin > VIP
243 ogledov

Ashton in Mila sta se poročila!

Ashton Kutcher Mila Kunis Profimedias
Mila Kunis in Ashton Kutcher sta se pretekli vikend poročila, oboževalci serije Oh, ta sedemdeseta! navdušeni.

Mila Kunis in Ashton Kutcher sta se poročila na najbolj ameriški vikend, vikend četrtega julija, ko Američani praznujejo dan neodvisnosti. Njuna poroka je tudi za goste ostala skrivnost vse do zadnjega. "Podrobnosti so gostom povedali 24 ur pred celotno ceremonijo. Poroka je bila zelo majhna ain intimna, kamor so bili povabljeni le ožji družinski člani in boljši prijatelji,“ je povedal vir blizu paru. Poroka se je zgodila na domu Ashtonovega poslovnega partnerja Guya Osearyja.

Ashton Kutcher je bil prvi poljub Mile Kunis in to kar na snemanju serije Oh, ta sedemdeseta!, kjer sta se tudi spoznala. Mila je v seriji začela igrati, ko je imela le 15 let.

Simpatijo sta si delila že takrat, a očitno do prave ljubezni ni prišlo kar nekaj časa. Vmes sta izgubila stike, nato pa sta se pred nekaj leti spet našla in ljubezen se je rodila. Ko so oboževalci izvedeli, da sta par, je okoli njiju nastala prava evforija. Skupaj imata tudi hčerko, k ista ji nadela ime Wyatt Isabelle.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.