Avto
81 ogledov

Porsche Slovenija med ponudnike asistenčnih storitev pomoči na cesti

Asistence Porsche Slovenija
1/10
Gregor Prebil
Pri Porsche Slovenija so predstavili novo storitev Asistence Porsche Slovenija, ki jo v sodelovanju s pooblaščeno mrežo partnerjev uvajajo s 1. decembrom 2016. V floti vozil je devet crafterjev, ki bodo v pomoč vozilom, ki bodo obstala na cesti.

Pri Porsche Slovenija so ob predstavitvi svoje nove asistence poudarili, da nobena aplikacija ne more nadomestiti sogovornika, ko vozilo obtiči na cesti. V ta namen so odprli nov klicni center s posebej prilagojeno tehnologijo, v katerem so zaposlili tri osebe, ki bodo skrbela, da bo do voznikov, ki bodo z okvarjenim vozilom obtičali na cesti, čim prej prišla strokovna pomoč.

Audi za audija

Eden od stebrov nove storitve je nudenje nadomestnih vozil. Če bo voznik, ki bo potreboval nadometno vozilo, vozil audija, bo kot nadomestek dobil audija, če bo vozil škodo, bo dobil škodo, obljubljajo pri uvozniku vozil koncerna Volkswagen.

V ta namen so sklenili pogodbo z dvema ponudnikoma renta car storitev, ki bosta v zagotovila nadomestna vozila. Pri Porsche Slovenija so prepričani, da za njihove stranke ne more nihče poskrbeti bolje, kot to zmore pooblaščeni uvoznik vozil sam, tudi zato nova storitev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.