Magazin > VIP
24 ogledov

Astrologinja in William o malem princu

Kate Middleton princ William EPA
Londonska astrologinja Yasmin Boland je pogledala v zvezde in ugotovila ...

Otrok princa Williama in njegove Kate se je rodil včeraj ob 16.24 po londonskem času. Če gre verjeti astrologinji Yasmin Boland, bo mali princ zelo podoben svojemu očetu. "Če bi William in Kate pri astrologu naročila sinovo rojstno karto, bi jima ta povedal, da je princ zelo nežen otrok, ki potrebuje veliko nege. Rojen je v znamenju raka, kar pomeni, da bo, ko bo odrasel, samoiniciativen in dinamičen."


Bodoči kralj je rojen v istem astrološkem znamenju kot njegov oče in babica, pokojna princesa Diana. Po astrologinjinih besedah to pomeni, da bo ta otrok "prelep". "Zelo bo postaven. Bo pa tudi zelo skrben kralj in oče." Otrok se je rodil z luno v kozorogu (znamenju, v katerem je rojena Kate), kar naj bi pomenilo, da bo delaven in ambiciozen. Se bo pa znal tudi zabavati, še dodaja Bolandova.

"Po ascendentu je škorpijon, ki velja za zelo seksi znamenje. Del njegovega življenja bo vedno zavit v tančico skrivnosti. Svojo zasebnost bo varoval," je še izdala strokovnjakinja, ki je nad malčkom že zdaj več kot navdušena. Čez nekaj let bo tako tudi z vsemi dekleti. "Je skrben rak z videzom seksi škorpijona. Če temu dodamo še dejstvo, da je princ in da je bogat … Ko bo odrasel, bo na vrhu seznama najbolj zaželenih samcev."