Magazin > Odnosi in prosti čas
390 ogledov

Astrologija: V čem ste boljši od drugih?

ženska Profimedias
Dvojček ima neverjetno karizmo, devica je odločna … Kaj pa odlikuje vaše znamenje?

Oven
Ste pogumni in znate načrtovati in voditi nepozabne in razburljive dogodivščine. Prijatelji vam bodo sledili, ko bi se radi zabavali, saj vedo, da bo večer v vaši družbi popoln. Ovni namreč nič ne prepuščajo naključju in so pozorni na vsako podrobnost. Poleg tega je to znamenje vedno pripravljeno na pustolovščino.

Bik
Videti je, kot da imate vedno vse pod nadzorom in da vas nič ne more vreči s tira. Ljubite rutino in vedno ste pripravljeni na izredne razmere – pa naj gre za snežni metež ali recesijo. Prijatelji se lahko po pomoč vedno obrnejo na vas. Dobro razpolagate z denarjem, zato vas znanci pogostokrat vprašajo za finančni nasvet. Ste mojstri varčevanja.

Dvojčka
Ste kot magnet. Zaradi vašega šarma, odprtosti in inteligence vas nihče ne more tako hitro pozabiti. Vsi, ki vas spoznajo, se želijo z vami spoprijateljiti. Ste neverjetni in znate se zabavati.

Rak
Vaša dobrota je neizmerljiva. Imate veliko srce in vedno ste pripravljeni pomagati prijateljem in tudi tujcem. Vsakomur, ki potrebuje tolažbo, ste takoj na voljo. Vloga terapevta vam je pisana na kožo.

Lev
Rojena zvezda. Pozornost vam je vedno zagotovljena. Ste kreativni in imate veliko uporabnih idej, s pomočjo katerih vam je uspeh zagotovljen na vseh področjih. Tudi zato ste zelo samozavestni in navdihujete druge.

Devica
Nikoli ne obupate. Vaša vztrajnost je brezmejna in ljudje okoli vas se mnogokrat sprašujejo, kako vam uspeva. Rojeni ste za težavne naloge, ki jih vedno pripeljete do konca, saj ste borec in se ne zlomite pod pritiskom.

Tehtnica
V svojem domačem kraju poznate vse – od župana do prodajalke v trgovini. Radi se družite in spoznavate nove ljudi. Povsod so vas veseli, saj je v vaši družbi prijetno. Pogovarjate se z vsemi in ne poznate tabujev. Drugi vam zaupajo.

Škorpijon
Veste, kaj hočete, pa naj gre za posel ali zasebnost. Ste elegantni in imate posebno karizmo, zato vam drugi radi prisluhnejo, mnogi se v vas tudi hitro zaljubijo. Ste odločni in veste, kaj potrebujete za uspeh.

Strelec
Ljudi z lahkoto zabavate in nasmejete. Zanimivih zgodbic s potovanj in vsakdana vam nikoli ne zmanjka. Ker ste duhoviti, se ljudje radi družijo z vami. Imate veliko prijateljev.

Kozorog
Ste zelo potrpežljivi in vedno polni optimizma. Vaš miren in realističen pristop vas bo popeljal k uspehu. Tiste, ki obupajo, znate spet motivirati. Vaš moto je: Kjer je volja, je tudi pot.

Vodnar
Vaša domišljija ne pozna meja. Ste polni idej, kako bi lahko spremenili svet. Želite pustiti pečat in pomagati drugim. Razmišljate izven okvirjev. Mali uspehi vas ne zanimajo, saj vedno stremite k najboljšem. Krivica vas prizadene, tako kot tudi trpljenje nedolžnih. Vedno se boste postavili na stran žrtve.

Ribi
Znate se zabavati in združevati ljudi. Hitro sklepate prijateljstva in radi se učite od zanimivih ljudi. Obkrožajo vas ljudje iz različnih življenjskih sfer.  Brez težav pristopiti tudi k tujcem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.