Šport
28 ogledov

Atlético se še naprej krepi

Antoine Griezmann EPA
Za madridski Atlético bo v nadaljevanju kariere igral tudi obetavni Francoz Antoine Griezmann. Real Sociedad bo prejel 30 milijonov evrov.

Francoski reprezentant Antoine Griezmann bo podpisal pogodbo s španskimi prvaki. Atlético Madrid in Real Sociedad sta se namreč dogovorila za prestop nadarjenega nogometaša, klub iz San Sebastiana pa bo na račun prejel 30 milijonov evrov.

Za 23-letnika sta se zanimala tudi Tottenham in Monaco, a naj bi si Griezmann želel zaigrati pod vodstvom Diega Pabla Simeoneja, ki je Colchonerose v minuli sezoni popeljal tudi do finala Lige prvakov. Francoski vezist, ki je pri Real Sociedadu večinoma igral na levem krilu, je v minuli sezoni zabil kar 20 golov, od tega 16 v španskem prvenstvu. Izkazal se je tudi na svetovnem prvenstvu v Braziliji, saj je zaradi poškodbe Francka Riberyja začenjal večino tekem, ki so jih galski petelini odigrali na mundialu. Pri Atléticu ga sicer vidijo kot idealnega partnerja Hrvatu Mariu Mandžukiću

Atleti so sicer v tem prestopnem roku kupili tudi slovenskega reprezentančnega vratarja Jana Oblaka za 16 milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.