Šport > Nogomet
18 ogledov

Atlético zaradi vžigalnika ob 600 evrov

cristiano ronaldo sergio ramos španski pokal real madrid vžigalnik EPA
Atlético Madrid bo zaradi žigalnika, ki je na povratni tekmi španskega pokala zadel Cristiana Ronalda, moral plačati 600 evrov kazni.

Španska nogometn zveza (RFEF) je Atlético Madrid kaznovala s 600 evri, potem ko je eden od navijačev madridskega kluba na povratni pokalni tekmi z Realom z vžigalnikom zadel Cristiana Ronalda. ''To je bil osamljen incident, pri katerem gre za predmet, ki na športnih prizoriščih ni prepovedan, na srečo pa ni povzročil nobene poškodbe ali prekinil tekme,'' so zapisali pri RFEF.

Lov za nepridipravom, ki je pred začetkom drugega polčasa natančno meril v Ronalda, se je začel takoj po tekmi. Zbiranje informacij o navijaču Atlética je v polnem zagonu, čeprav oblasti še vedno ne vedo, ali gre za lastnika sezonske vstopnice ali za naključnega obiskovala tekme. Atlético sicer vztraja, da so vžigalniki na stadionu dovoljeni, zato klub ni odgovoren za incident.

Real je povratno pokalno tekmo dobil z 2:0 in se s skupnim izidom 5:0 uvrstil v finale, kjer se bo pomeril z Barcelono.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.