Avto
29 ogledov

Beckhamov RS6 poceni naprodaj

Beckhamov Audi Prtscr eBay
David Beckham prodaja svojega dve leti starega audija RS6, preračunano za 56.320 evrov. Da je že po dveh letih cena lepotca več kot prepolovljena, obstaja utemeljen razlog.

Na eBayu se je pojavil oglas za audija RS6 TFSI V8 quattro iz "ekskluzivne" serije nemške tovarne. Avta ni prodajal David Beckham osebno marveč preprodajalec, ki je od "Becksa" očitno odkupil audija. Nekoč dragoceni avto je namreč danes konkretna razvalina, saj je bil konec novembra udeležen v nesreči, ko se je v nekdanjega kapetana angleške nogometne reprezentance z desne strani čelno zaletelo drugo vozilo in razbila voznikovo stran hitrega karavana. 

Beckhamov range rover | Avtor: Profimedias Profimedias
V trenutku nesreče je bil poleg 39-letnega Beckhama tudi njegov 15-letni sin Brooklyn, ki je nesrečo preživel brez poškodb, medtem ko je David po navedbah britanskih medijev utrpel poškodbo rame. 

Ravno dobro ga je utekel

Poleg voznikovih vrat naj bi bilo poškodovano tudi podvozje, je pisalo v oglasu, kjer so sicer navajali, da ima avto vgrajeno "vso" dodatno opremo, od zmogljivega audio sistema do ekskluzivnega usnja. S karavanom je Beckham sicer naredil le dobrih 5.000 kilometrov, tako da bi bil brez poškodb praktično nov.

Prodajalec je zapisal, da gre za nekdanji avto "slavne osebnosti," a ni navajal imena, vendar po pisanju Daily Maila ni dvoma, komu je avto pripadal. Oglas sicer na eBayju ni več viden.

Komentarjev 2
  • javalda 11:58 19.januar 2015.

    jap to niso ledice.. so navadne.. in mi je čudn da ni dau še dve kepi za polne led luči.. k pol je pa res hud

  • 4krogci 08:56 19.januar 2015.

    To na sliki ni niti slučajno podobno polnim led lučem! Je zgolj led za dnevno voznjo + xenon! Vso dodatno opremo?? Pa a se vi hecate??