Magazin > VIP
73 ogledov

Avstrijski milijonar: 57 let mlajši ženi počil film

Richard Lugner EPA
Cathy Lugner se je odzvala na kritike.

Ko se je v začetku tedna razvedelo, da je avstrijski milijonar in ustanovitelj opernega plesa na Dunaju, Richard Lugner, resno zbolel in da mora vsak dan v bolnišnico, so se na Instagram profilu njegove žene začele pojavljati fotografije iz Pariza, kamor naj bi Cathy Lugner s hčerko sicer odpotovala poslovno.

Po njenem prihodu nazaj domov je na družbenem omrežju objavila še fotografijo, s katero je sledilcem sporočila, da je bolna. Veliko ljudi ji je zaželelo hitro okrevanje, nekateri pa so njen odhod v Francijo, medtem ko se njen mož bori z boleznijo, kritizirali. "Mislim, da je žalostno, da v tem času ne poskrbi za moža … Pri poroki z 'v dobrih in v slabih časih' označujejo razumevanje in podporo. Zberite se in bodite tam za svojega moža, namesto da objavljate trpeče fotografije,“ jo je napadla sledilka, nekdo drug pa je dodal: "V Parizu ni treba ostati več dni, če je mož bolan.“

Zaradi teh komentarjev je Cathy počil film. "Brez zamere, če nimate pojma, se ne vmešavajte,“ jim je odgovorila.

Milijonarjev zakon je od septembra v globoki krizi, saj se je Cathy prijavila v nemški Big Brother slavnih. Tam je večkrat potožila, da njen zakon ni srečen, ko je prišla iz hiše, pa je povedala, da jo Lugnerjeva družina ponižuje in da se njen mož nikoli ne postavi na njeno stran. Milijonar je nad zakonom očitno že obupal, poroča Closer. "Noče se udeležiti zakonskega svetovanja. Zelo sem žalostna, da se za najino zvezo ni pripravljen boriti,“ je tabloidu povedala Cahty, ki naj bi pred kratkim ostala brez službe v trgovinskem centru Lugner City, kjer je skrbela za finance. Njen mož jo je menda odpustil. "Cathy je bila iz sebe. Veliko je jokala,“ je razkrila njena prijateljica.

Ločitev je očitno le še vprašanje časa ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.