Avto
54 ogledov

Ko si najstnica izposodi avtomobil

Prometna nesrečca Youtube
16-letna Rusinja se je potem, ko je doma vzela ključe VW passata ne da bi to povedala staršem, z veliko hitrostjo v družbi sovrstnic zaletela v steber ulične razsvetljave.

To, da najstniki doma "kradejo" ključe avtomobil, je pogost pojav. Ruska najstnica šteje vsega 16 let. Doma je vzela ključe VW passata, v avtomobil pa povabila še tri prijateljice.

V nekem trenutku je zaradi neprilagojene hitrosti in pomanjkanja izkušenj zletela s ceste in se z vozilom zaletela v steber ulične razsvetljave. Vse štiri osebe v vozilu so bile poškovane. Zato na tem mestu najstnikom še eno opozorilo, ne izposojajte ali kradite avtomobilov staršev, ker se zgodba lahko konča tragično. To se ne dogaja le v Rusiji in drugod po svetu, pač pa tudi v Sloveniji.

Podobni primeri tudi v Sloveniji

V začetku januarja letos je prr nas, neuradno 15-letni fant, brez vozniškega izpita, vinjen in z neprilagojeno hitrostjo, izgubil nadzor nad vozilom in se zaletel v stavbo gasilskega doma. Policisti so takrat za zurnal24.si pojasnili, da ni osamljen primer, ko za volanom dobijo mladoletnike brez vozniškega izpita.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.