Avto
67 ogledov

Oglas za z marihuano naloženim pickupom

Oglas z marihuano Craiglist
Tudi tako se dokaže uporabnost avtomobila, ki ga daješ na oglasnik. Neki prodajalec je objavil fotografijo, koliko sadik kanabisa je mogoče prepeljati z njim.

Oglas je te dni viden na ameriški spletni strani Craiglist. Prodajalec je doma iz zvezne države Washington, kjer je kajenje marihuane v "rekreativne namene" dovoljeno, vseeno pa fotografija smrdi po načrtnem gojenju in lokalni distribuciji na debelo sicer ne vedno čislane rastlinice.

Prodajalec pravi, da je njegov 24 let stari toyotin pickup še vedno v zelo dobrem stanju, saj da ga je uporabljal le za "drobne naloge". Zanj zahteva preračunano dobrih 1.400 evrov. Brez tovora, da ne bo pomote.

In zakaj ga prodaja? Očitno posel cveti, saj je vrgel oči na večje pickupe, svojo malo toyoto je pripravljen zamenjati z doplačilom za kakšnega chevyja, dodga ali GM-a, piše. Očitno mu le fordovi pick-upi niso pogodu.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.