Slovenija > Črna kronika
42 ogledov

Trčila avto in avtobus s šolarji

Prometna nesreča GRC Ajdovščina
V Vrtovinu pri Ajdovščini trčila avtobus in osebno vozilo. Mlad voznik nesreče ni preživel, šolarji na avtobusu pa so jo odnesli brez poškodb.

Okoli 15. ure se je v kraju Vrtovin pri Ajdovščini zgodila huda prometna nesreča, v kateri sta trčila avtobus in osebno vozilo. Voznik osebnega vozila se je pri tem hudo poškodoval in je bil ukleščen v vozilo.

Kot so nam povedali gasilci GRC Ajdovščina, ki so mladega fanta izvlekli iz vozila, je moški poškodbam podlegel na kraju nesreče. "Fant je bil star okoli 20 let in če sklepamo po registrski tablici, po vsej verjetnosti domačin," so nam povedali na GRC Ajdovščina. Na avtobusu so bili šolarji, ki v nesreči niso bili poškodovani.

Na novogoriški policijski upravi so za STA pojasnili, da se je nesreča po prvih ugotovitvah zgodila, ko je 19-letnik, ki je peljal iz Sela proti Vrtovinu, v desnem ostrem ovinku zapeljal na nasprotni pas in trčil v nasproti vozeči avtobus.

Cesta še zaprta

Zaradi nesreče je po podatkih Prometno-informacijskega centra na regionalni cesti Ajdovščina - Selo pri Vrtovinu še v vedno popolna zapora. Obvoz je čez Gojače.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.