Slovenija
30 ogledov

Avto zletel v Ljubljanico

Avto v Ljubljanici
1/9
Bralec Tadej
Na Prulah je osebni avtomobil zletel v Ljubljanico, voznik se je rešil v zadnjem hipu.

Po podatkih Uprave za zaščito in reševanje se je nesreča zgodila okoli 12.45. Avtomobil je pri Prulah zapeljal v Ljubljanico, voznika so mimoidoči rešili na splav, vozilo, ki ga je tok povlekel v Grubarjev prekop, pa je potonilo. Iz vode so ga potegnili gasilci.

"Komaj se je rešil"

"Avto je v Ljubljanico zapeljal ob Špici. Naplavilo ga je do ladjice, v katero se je zaletel. V zadnjem trenutku je voznik prišel iz avtomobil, da ga ni potegnilo pod vodo. Kolikor vem, so ga na suho potegnili tisti, ki so bili na ladjici, saj se mu je zataknil pas, komaj da se je rešil," nam je povedal bralec, ki se je po naključju mudil na kraju nesreče.

"V Ljubljanici pri Špici smo opazili avtomobil, v katerem je bil starejši moški. Mimoidoči gospoda ga je prvo opazil in takoj hitel reševati. Ko smo ga opazili, je natakarica poklicala pomoč. Mimoidoči gospod je rešil voznika iz avtomobila. Nato je avtomobil potegnila deroča Ljubljanica pod splav. Gospod ni bil poškodovan, ampak samo v stresu," pa nam je dogodek opisal drugi bralec.Voznik ni potreboval zdravstvene pomoči.

Gasilci Gasilske brigade Ljubljana (GBL) so s tehničnim posegom in pomočjo dveh potapljačev vozilo potegnili nazaj na cestišče. Kot so nam povedali pri GBL, je v reševalni akciji, ki je trajala dobri dve uri in polsodelovalo 11 gasilcev s tremi vozili.

Komentarjev 5
  • zoro.bobi 20:59 11.februar 2013.

    Al pa kaka sexi bejba, ki jo je gledal..he, he...

  • klincek 20:19 11.februar 2013.

    da ne bo janša za to kriv

  • d 18:27 11.februar 2013.

    ko bos srecal v kroziscu penzionerja, ki vozi v napačno smer in se čudi zakaj mu vsi trobijo bos spremenil svoje mnenje