Avto
61 ogledov

Avtomobilska darila za različne okuse

Modeli avtomobilov so med zbiralci cenjeni; nekateri dosegajo tudi ceno več kot Žurnal24 main
Obdarovanje. Idej za darila je ogromno, omejitve predstavlja le debelina denarnice.

Ponudba. Večina avtomobilskih trgovcev ne ponuja samo vozil, temveč tudi veliko izdelkov: za vsakdanjo uporabo, igro ali za v vitrino. Praviloma so najbolje založene nemške in francoske znamke, ki imajo tudi kataloško prodajo.

Dodatki za avto in kuhinjo
Med uporabnimi izdelki je mogoče najti torbe vseh velikosti in vrst, obešalnike za v avtomobile, nastavke za vrat, ki so namenjene večjemu udobju med daljšimi vožnjami ...

Premium znamka je lahko tudi dostopna
Poceni. Prestižne avtomobilske znamke izdelkov ne ponujajo nujno le po zasoljenih cenah, saj je mogoče nekatere originalne in kakovostne stvari z logom športnih znamk vred dobiti že za manj kot 20 evrov. Pred obiskom trgovin si vzemite čas za splet.

 


Veliko izdelkov bolj kot v avtomobil spada v kuhinjo ali na pisalno mizo, Ford pa denimo sodeluje s švicarskim izdelovalcem nožev Victorinoxom.

Modno in po meri
Tradicionalno je najbogatejša ponudba moških, ženskih ali otroških oblačil, ki stanejo od deset pa vse do tisoč evrov. Še posebno prestižne so lahko ure premium izdelave, ki dosegajo ceno dva tisoč evrov in več, kolikor je treba plačati za eno iz Renaultove ponudbe.

Tudi po dveh kolesih
Z vonjem po bencinu so zaznamovane tudi različne videoigre s tematiko dirkanja, ki še zdaleč niso priljubljene le med mlado publiko. Starši lahko otrokom privoščijo darila, kot so različni modeli avtomobilčkov, poganjalčkov ali sank. Številčna je tudi ponudba tovarniških koles, ki predvsem za odrasle dosegajo ekskluzivne cene.

Koledarji z avtomobilsko tematiko so tradicionalno zelo cenjeno darilo, nekateri imajo celo zbirateljsko vrednost. Medtem ko je Pirellijev dostopen le izbrancem, med ekskluzivnejše spadajo koledarji Alpra Designa slovenskega oblikovalca Aleksanderja Praperja.

Formula 1 v domači sobi
Za poslovni svet pridejo prav darila, kot so različna pisala, notesniki ali šah. Med izvirna darila se zagotovo uvrščajo rabljeni sestavni deli formule 1.

Če nič od naštetega ne pride prav, pa je še vedno na voljo velikanska izbira modelčkov vseh vrst in velikosti, ki še zdaleč niso namenjeni le zbirateljem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.