Avto
17950 ogledov

Dončić je pripravljen na apokalipso

Apocalypse Hellfire
1/22
Apocalypse Hellfire
Luka Dončić se je pred kratkim na domačo tekmo proti Atlanti na začudenje vseh prisotnih pripeljal z novo igračko. Gre za šestkolesnik "odporen na apokalipso" predelovalca vozil Apocalypse Hellfire.

Znano je, da je slovenski NBA zvezdnik velik ljubitelj avtomobilov. Že v Madridu se je navduševal na vozili znamke Porsche, ki pa so morali v nečem odstopati, tudi v barvi. Za svoj 18. rojstni dan je v dar prejel slavnega fička. Navdušujočo zbirko vozil pa sestavlja tudi v Dallasu, kjer ima po pisanju ameriških medijev sicer za košarkarje "skromen" dom, vreden 2,6 milijona ameriških dolarjev, s štirimi spalnicami, zunanjim bazenom in veliko garažo, ki jo pridno polni.

jeep gladiator Poživitev trga Avto Jeep v Sloveniji predstavil posebneža

Zadnja pridobitev je očitno šestkolesni Apocalypse Hellfire, močno predelan jeep gladiator, ki ga proizvaja Apocalypse Manufacturing. Podjetje je poltovornjak gladiator spremenilo v "tank" z varnostno kletko na ogromnih kolesih.

Apocalypse Hellfire | Avtor: Apocalypse Hellfire Apocalypse Hellfire

6,2-litrski motor V8 razvije 500 konjskih moči, različica s prisilno polnjeno enoto Hellcat pa ga lahko poveča na več kot 700 KM. Hellfire ima tudi tridelno zaščitno prevleko iz kevlarja, izjemno debel sprednji odbijač iz jekla in vitel - zaradi česar so pri avtomobilskem spletnem mediju Carscoopu v šali zapisali, da so vozniki z njim pripravljeni na apokalipso.

Apocalypse Hellfire | Avtor: Apocalypse Hellfire Apocalypse Hellfire

Jeep Gladiator Avto Bi tole lahko bil pravi avtomobil za Spartaka?

Ni presenetljivo, da se je nekaterim navijačem lige NBA Dončićev avto zdel "pretiran" - celo za Teksas. Cena, ki se omenja za njegov tank je okoli 200.000 dolarjev.
 

Komentarjev 9
  • Soljatar 18:10 23.januar 2023.

    pa ta dončič je itak prfuknen ke v glavo, da se kaže okol s takimi prevoznimi sredstvi...se točno vidi da je še nedozorel otrok z balkanskimi koreninami...

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 17:58 23.januar 2023.

    Kaj pa je njemu 200.000 evrov al pa dolarjev. Ker ni imel normalnega otroštva, si zdaj kupuje igračke, ki so mu všeč. Zakaj ne!?

  • Stajerc 17:43 23.januar 2023.

    Antistatična preserator