Avto
157 ogledov

Ford bo na poseben način počastil prenovo Planice

Nordijski center Planica Zavod za šport RS Planica
Ford bo v začetku aprila v Slovenii novinarjem iz Vzhodnoevropskih držav predstavil novo generaicjo poltovornjaka (pick-upa) rangerja. Slovenija, oziroma Bled in Planica sta bila izbrana načrtno. V to jih je prepričal tudi novozgrajeni nordijski center v Planici.

Novi ford ranger bo predstavljen strokovni javnosti iz pretežno Vzhodnoevropskih držav. Pri Summit Motorsu, slovenskem uvozniku za vodila Ford, ki jim je Ford zaupal izvedbo dogodka, pričakujejo udeležbo novinarjem najmanj iz destih različnih držav. Razdelili jih bodo v dve skupini z do 30 udeleženci.

Ford ranger | Avtor: Ford Ford
In videti bodo imeli marsikaj. "Izbira mikrolokacije je bila premišljena in odločilna pri potrditvi predlaganega programa. Novo zgrajeni nordijski center v Planici si zasluži vso pozornost, saj ambient turiste impresionira, preseneti in jim jemlje dih. Vsi se sedaj sprašujejo od kje prihajajo naši skakalni šampioni, kar se lepo naveže tudi na dolgoletno Fordovo sodelovanje s SZS. Bled je v svetu dobro poznani slovenski biser in je logična izbira lokacije, ki sovpada z novim ford rangerjem, pravim avanturistom," so pojasnili pri Summit Motorsu, ki so jim glede na dobro sodelovanje s Fordovo centralo in odlično izvedbo lokalnih dogodkov v zadnjih letih pri Ford of Europe sami predlagali predstavitev novega poltovornjaka v Sloveniji.

Druga mednarodna predstavitev Forda v Sloveniji

Ford ranger | Avtor: Andrej Leban Andrej Leban
Končna trasa še ni definirana, bodo pa organizatorji izbrali zanimive ovinke, vzpone in dihjemajoče razglede. S strokovnjaki bodo preučili, kako najbolje prikazati tudi terenske zmogljivosti rangerja in praktično delovanje novih tehnologij. Prav tako bo v program vključena odlična kulinarika Slovenije.

To bo že druga Fordova regionalno mednarodna predstavitev pri nas. Prva je bila s ford mondeom titanium X leta 2004. Pred leti pa so na Bledu organizirali tudi marketinško regijsko konferenco. V zadnjih letih je bila najbolj odmevna avtomobilska predstavitev pri nas leta 2012, ko je Mercedes gostil svetovno mednarodno predstavitev razreda A, lani pa so pri Mercedesu prav tako izbrali Slovenijo in sicer za demonstracijo zmogljivosti svojega "težkokategornika", tovornjaka actrosa.

Ford pri nas snema tudi reklame za svoja vozila

Kakšna je možnost, da bi Ford pri nas pripravil tudi svetovno predstavitev novega modela? "Slovenija je vedno bolj priljubljena destinacija tudi za Ford. V zadnjem letu so v Sloveniji posneli tudi nekaj reklam za nova vozila. Med njimi tudi za novi S-max. Glede svetovne predstavitve novih modelov se zaenkrat s Ford of Europe še nismo pogovarjali. Vse možnosti so odprte tudi za kaj takšnega," odgovarjajo pri Summit Motors.

Komentarjev 1
  • Miha Nemec 08:32 29.januar 2016.

    https://www.youtube.com/watch?v=TWqlYXjExyMhttps://www.youtube.com/watch?v=pSAqnyPOuj8