Avto
1224 ogledov

Adrenalin, druženje in zabava s Fordom

2. Ford Performance dan. Ford
Bliža se dan druženja ljubiteljev adrenalinske vožnje s Fordovimi legendarnimi vozili in z znanimi imeni avtomobilskega športa, med katerimi je tudi Fordov ambasador Jurij Tepeš. V nedeljo, 15. oktobra, se bo od 11. ure dalje v Centru varne vožnje AMZS na Vranskem namreč odvijal 2. Ford Performance dan.

Več informacij najdete na FordPerformance.si

Druženje je namenjeno tistim, ki vam je blizu dinamična, a varna zabava za volanom, hitri avtomobili in znamka Ford. Obiskovalci se bodo namreč lahko preizkusili v čisto pravem driftanju (bočnem drsenju) za volanom legendarnega Mustanga, zapeljali z najnovejšimi modeli Ford Focus ST-Line in se premierno seznanili z novo Fiesto ST Line  ter ju z nekaj sreče odpeljali celo na vikend vožnjo. Ljubitelji Fordovega modela Ranger pa bodo lahko na sovoznikovem sedežu spoznali, kako se obnese tam, kjer mu je najljubše – na peklenski terenski vožnji. 

V nedeljo si dan rezervirajte za pravo avtomobilsko zabavo na 2. Ford Performance dnevu! Vstop je prost.

Na dogodku bodo tudi številni priznani dirkači, enega od vas pa bo na sovozniškem sedežu Fordovega Focusa RS zapeljal Jurih Tepeš ali državni prvak v reliju Mitja Klemenčič. Poleg tega lahko svojo prijavo oddate za učenje driftanja (link na obrazec: https://fordperformance.si/drift-z-mustangom/)

V videu si poglejte, kaj vas na 2. Ford Performance dnevu čaka v nedeljo, 15. oktobra od 11. ure dalje v Centru varne vožnje AMZS na Vranskem. Vstop je prost!

Vsebino omogoča Ford Slovenija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.