Avto
93 ogledov

Franca bo Rollinge videl s fiatom ali brez

Starodobniki Slavko Franca Slavko Franca
Slavko Franca ni uspel prodati svojega fiata, zato se mu želja po obisku turneje Rolling Stonesov očitno ne bo izpolnila. A vseeno namerava spakirati kovček.

Slavko Franca iz Lucije, doma in širom prek meja znan kot strasten ljubitelj Rolling Stonesov, zbiratelj in še marsikaj drugega v eni osebi, je imel željo, da bi se udeležil vseh 15 koncertov, ki jih bodo Stonesi od maja do julija odigrali v ZDA.

Stvaritelj prvega muzeja Stonesov v Sloveniji Slavko Franca in Mickov brat Chris | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
Kot je pred tedni pojasnil za zurnal24.si, je v ta namen skušal prodati enega od svojih treh starodobnikov. Gre za fiata 1100 iz leta 1949, ki ga je Franca nabavil pred okoli 30 leti in ga nato v svoji režiji popolnoma obnovil, tako da je danes v vrhunski formi.

O nenavadnem oglasu so poročali tudi številni tuji mediji, vseeno pa Franca ni uspel oddati belega lepotca. "Ni mi uspelo najti kupca," je povedal za zurnal24.si. Vseeno pa ostaja v veljavi načrt številka 2, po katerem bo upokojeni ladijski strojnik vseeno kupil letalsko karto in poletel v ZDA. "Vsaj za en koncert sem stoodstoten, da se ga ga bom udeležil, kaj bo z ostalimi, pa še ne vem. Najpomembnejše mi je, da grem tja čez, pa če pride kupec za avto ali ne," je sklenil.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.