Avto
44 ogledov

Hyundai bo pokazal i-cockpit

Rinspeed Ʃtos koncept Rinspeed
Hyundai bo v Las Vegasu pokazal številne nove tehnologije in novosti, Korejci pa v ospredje postavljajo i-Cockpit, ki predstavlja prihodnjo ureditev potovalne kabine v samovozečih avtomobilh.

Sejem zabavne elektronike, ki ga tradicionalno januarja vsako leto gosti Las Vegas, je vse pomembnejši za proizvajalce vozil - predvsem zaradi spogledovanja s samodejno vožnjo, ki jo lahko pričakujemo v prihodnosti. Hyundai bo predstavil i-Cockpit, oziroma potovalno kabino skrojeno za njihova prihodnja samovozeča vozila.

Hyundaijev koncept bo interaktiven, kar pomeni, da bo obiskovalcem s simulacijo omogočil občutiti, kakšna bo vožnja v samovozečih avtomobilih. i-Cockpit predstavlja tudi komunikacijske zmožnosti, torej komuniciranje vozila s cestno infrastrukturo, vse to pa bodo obiskovalci na ogromnem interaktivnem razstavnem prostoru doživeli vizualno.

Hyundai bo skupaj predstavil kar 14 novih tehnologij, med njimi tudi sisteme za prepoznavanje kretenj rok, novo generacijo kamere za vgradnjo v avtomobile, kot tudi številne zabavno-informacijske pakete ...

Komentarjev 1
  • francl12 14:08 02.januar 2016.

    bedarija! naj raje začnejo proizvajati električne avtomobile z dosegom 1000km in s ceno 15.000€. Tehnologija izdelave je že davno znana, ampak dokler bodo muslimanski šejki in podkupljene vlade krojile oblast celemu svetu in nas zastrupljali s plini, tega ne bomo doživeli!