Avto
26 ogledov

"Jaz sem James. To je moj novi avto."

bentley continental gt
1/16
Žurnal24 main
James Bond bo dobil nov avtomobil. Aston martin gre v odpis, na njegovo mesto pa prihaja bentley continental GT.

V novem filmu o najbolj zvitem, seksapilnem in z dragimi igračami opremljenem agentu na svetu bo nastopil nov igralec. V novi knjigi o agentu 007 z naslovom Carte Blanche se bo James Bond vozil v drugi generaciji continentala GT, ki bo seveda ustrezno preurejen (beri: poln trikov, mitraljezov in raketnih ramp).

V GALERIJI spoznajte novi Bondov avtomobil.

Knjiga avtorja Jefferyja Deaverja bo izšla konec maja, pri Volkswagnu, lastniku Bentleyja, pa že nazdravljajo izvrstni marketinški potezi. Z novim avtomobilom se Bond pravzaprav vrača k stari znamki, saj je agent originalno vozil prav bentleyje, šele v filmskih adaptacijah so prišli aston martini, BMW-ji in drugi.

Izbira za continentala GT ni naključje, saj avtomobil uteleša športnost in vrhunsko udobje. Poganja ga 6,0-litrski W12 s 450 kW (610 KM).

Tepejo se za nekaj sekund v filmu
Vsak film o James Bondu je hkrati tudi reklama za izbrane izdelke, kot so ure, avtomobili ali pa vsaj znamka martinija. Avtomobili imajo v filmih o 007 še posebno mesto, saj so znamke film velikokrat izkoristile za izdatno reklamo svojih novih izdelkov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.