Avto
3300 ogledov

Kaj je odgovoril Konrad Kuštrin, ko je parkiral na "invalidih"

Mercedes Bralka
Predsednik zdravniškega sindikata Konrad Kuštrin je bil zasačen, kako je z avtomobilom parkiral na mestu, rezerviranem za invalide. A kdor takoj obžaluje, se mu pol odpusti, dobršen del odpustka pa si Kuštrin zasluži tudi zaradi svojega odziva, ko smo ga soočili s fotografijo.

Bralec nam je poslal fotografijo, posneto v torek na enem od ljubljanskih parkirišč. Kot je zapisal, na mestu za invalide parkirani črni mercedes CLS AMG pripada Konradu Kuštrinu, zdravniku in predsedniku sindikata zdravnikov Fides.

Ko smo Kuštrina povprašali, ali bralčeve navedbe držijo in čemu je v tem primeru parkiral tam, kjer je parkirišče namenjeno izključno gibalno prizadetim osebam, nam je odgovoril takole:

"Res sem za nekaj minut parkiral na mestu za invalide, kar sem storil gotovo prvič v življenju. Predlagam, da pošljete sliko ljubljanskemu redarstvu, da mi izdajo plačilni nalog za prekršek, za kar se vam vnaprej zahvaljujem." 

Ali je parkiral prvič, ne vemo, da je bilo le res zadnjič. Kazen za neutemeljeno parkiranje na mestu za invalide je 80 evrov. A vprašanje glede zagrožene kazni je še najbolj postranske narave pri tovrstnem početju.

PREBERITE ŠE:

Komentarjev 45
  • Gr8_1 17:36 21.november 2016.

    Ti mogoče ne verjameš jaz mu pa popolnoma http://ww3.autoscout24.de/classified/293003978?showcase=A_N

  • abc123def456 19:31 17.november 2016.

    g. kustrin je psihopat, oseba brez custev, empatije itd. torej bolnik. pa naj bo na parkiriscu za invalide, tja spada. noben normalen sindikalist z IQ>50 se ne bi vozil v tem avtu. raje bi denar v peci kuril kot delal tak image!!!!

  • abc123def456 19:29 17.november 2016.

    g kustrin na 24 ur pokazal en racun za 28000 eur za ta avto. SVIZEC! toliko je neumen, da misli da ljudje to verjamejo......... butlji zdravniki, da so si izvolili tega sindikalista..........\s\sg. strukelj je v jopici, ima empatijo, kar ...prikaži več je v prepricevanju nujno.