Avto
10867 ogledov

Kia uvaja nov logotip

Kia Xceed Saša Despot
Kia spreminja svoj videz: tri črke se v novem logotipu se stikajo v obliki lastoročnega podpisa. A v ozadju je še veliko več.

Južnokorejski proizvajalec avtomobilov Kia je spremenil svoj logotip: z novim logotipom in novim sloganom globalne blagovne znamke želi proizvajalec vozil izraziti svojo preobrazbo in cilje za prihodnost.

BMW logotip Ni več tak! Avto BMW ima nov logotip

"Z novim logotip Kia poudarja spremembe in inovacije," pravi Kiin šef Ho-sung Song in dodaja: "Naš novi logotip kaže, da želimo navdihniti stranke, ki imajo nove, drugačne potrebe po mobilnosti, kot tudi to, da se naši zaposleni soočajo z izzivi hitro spreminjajoče se industrije."

KIA ima nov logotip | Avtor: Kia Kia

Toyota C-HR Hybrid Avto Ste že videli nov logotip Toyote?

Nov logotip sestavljajo tri črke, ki so pisane neprekinjeno, kar naj bi bilo podobno lastnoročnemu podpisu. Naraščajoče krivulje ponazarjajo vse večje ambicije podjetja.

Stellantis Avto Logotip, ki predstavlja novega avtomobilskega giganta

Nov je tudi slogan, ki se imenuje: "Gibanje, ki navdihuje". Uvedbo naj bi spremljala nova strategija blagovne znamke, vključno z namenom in filozofijo znamke.

KIA ima nov logotip | Avtor: Kia Kia

Opel logotip Sprememba Avto Opel spremenil svoj znameniti logotip

Nov videz sledi lani objavljeni dolgoročni poslovni strategiji "Plan S". Kia želi v prihodnosti imeti vodilno vlogo na svetovnem avtomobilskem trgu. Poudarek je na e-vozilih in storitvah za mobilnost, ki jih proizvajalec želi prilagoditi skupinam kupcev in lokalnim trgom.

Komentarjev 1
  • Avatar Emma_Campbell
    Emma_Campbell 13:58 07.januar 2021.

    Zapustil sem služb0 in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 na uro 0d doma. zaslužim 25 tisoč dolarjev na mesec s spletnim delom 3 ure dnevno. Za več podrobn0sti .... ➤➤➤➤➤ LovesMeetx.Com