Avto
40 ogledov

Maybach cruiserio coupe

Maybach cruserio coupe
1/16
Žurnal24 main
Nemški predelovalec avtomobilov Xenatec je že maja najavila kupejevsko različico maybacha 57S, pred kratkim pa je prvi primerek maybacha cruiserio coupe pokazal v Stutgartu.

Xenatec načrtuje omejeno proizvodnjo zgolj 100 primerkov luksuznega kupeja maybach cruiserio, za katerega bo brez davka treba odšteti 675.000 evrov. Pod motornim pokrovom je V12 motor z močjo 445 kW/605 KM, kar je dovolj za pospešek od 0 do 100 km/h v petih sekundah in najvišjo hitrost 275 km/h.

Maybach cruiserio coupe v dolžino meri 570 centimetrov, širok je 198 centimetrov, v primerjavi z limuzinsko različico je ostal brez zadnjega para vrat, prednji sedeži pa so zaradi lažjega vstopanja na drugo klop prirejeni. Standardno so na voljo 20-palčna platišča, kupec si lahko omisli tudi za palec večja. Novi so tudi odbijači, LED dnevne luči spredaj, na zadku pa ta dve veliki izpušni cevi in vgrajen difuzor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.