Avto
92 ogledov

MOL v Ljubljani s kar dvema bencinskima servisoma

MOL Slovenija Žurnal24 main
Podjetje MOL Slovenija je s svojo strateško prisotnostjo v Sloveniji ter celovito prenovo in izgradnjo novih bencinskih servisov MOL, svojim strankam dostopno v številnih slovenskih regijah.

Podokriljem MOL Slovenija tako danes obratuje kar 45 MOL bencinskih servisov , ki poleg visoko kakovostnega dizelskega goriva, 95-oktanskega in 100-oktanskega bencina, avtopralnic ter na 8 bencinskih servisih tudi avtoplina, nudijo prav tako raznovrstno trgovsko blago tako za vozila kot tudi voznike, ki želijo udoben in hiter nakup. Postopno poteka tudi uvedba celovitega Fresh Corner koncepta na MOL bencinskih servisih, kjer našim strankam nudimo dnevno svežo ponudbo pekovskih in drugih izdelkov.

Vzporedno s povsem na novo predstavljeno strategijo Skupine MOL 2030 – Enter Tomorrow (opp. Vstopi v prihodnost) je MOL, ne le okrepil svoj tržni delež v Sloveniji, temveč je prispeval tudi k nadaljnjemu razvoju maloprodajne mreže v Srednji in Jugovzhodni Evropi. Velik korak in pomemben mejnik v delovanju podjetja MOL Slovenija, je bil vstop v glavno mesto Ljubljana, kjer lahko stranke danes bencinske servise MOL obiskujejo na kar dveh lokacijah, in sicer na Rudniku, Premrlova 10, in v BTC-ju, Letališka 24. Oba bencinska servisa – na Rudniku na 101 m2 in v BTC-ju na 112 m2 – vključujeta tako trgovski del, avtopralnico in bar, z zasledovanjem novega maloprodajnega koncepta pa smo tudi tukaj vpeljali celovito Fresh Corner ponudbo.

Fresh Corner  – dnevno sveža ponudba

Fresh Corner ponuja odlično svežo kavo, obogateno z dnevno svežim mlekom. Našim strankam nudimo kar 18 različnih vrst kav, več različnih okusov čaja in ostale tople napitke. V sklop ponudbe spadajo tudi sveže pripravljeni topli in hladni sendviči ter pekovski izdelki, ki se pripravljajo v lastnih pekarnah. Poleg vseh ostalih izdelkov, med katerimi lahko stranke izbirajo, jim Fresh Corner ponuja tudi različne vsakodnevne izdelke po primerljivih cenah. V Sloveniji je trenutno vpeljanih 23 Fresh Corner konceptov v različnih regijah, kjer se nahajajo bencinski servisi MOL, uvedba Fresh Cornerjev pa  poteka še na dodatnih bencinskih servisih. Skupina MOL je že lani uvedla svoj Fresh Corner koncept v kar sedmih Srednje in Jugovzhodnih evropskih državah. Kmalu po odprtju prve prodajalne na Madžarskem, smo naše stranke s celovito in raznoliko Fresh Corner ponudbo pozdravili tudi na Slovaškem, Hrvaškem, Češkem, v Srbiji, Romuniji, Sloveniji. Trenutno je več kot 250 Fresh Corner prodajaln po celotni Srednji in Jugovzhodni evropski regiji.

MOL Slovenija del Skupine MOL

Skupina MOL vodi regionalno mrežo bencinskih servisov, v katero je vključenih blizu 2.000 bencinskih servisov v enajstih državah, ki delujejo pod okriljem osmih blagovnih znamk. Bencinske servise Skupine MOL po vsem svetu dnevno obišče več kot milijon strank. Poleg lastnih štirih rafinerij in dveh petrokemijskih obratov pa je Skupina MOL aktivna tudi na področju raziskav in proizvodnje z raznolikim portfeljem aktivnosti naftnih in plinskih raziskav v trinajstih državah in proizvodnje v osmih državah. Na slovenskem trgu beležimo stabilno rast, svojo prisotnost pa krepimo na območjih, kjer do sedaj še nismo bili prisotni. Usmeritev in vodilo našega delovanja je strankam vseskozi zagotavljati kakovost, tako pri gorivih, kjer koristimo sinergijo delovanja pod okriljem Skupine MOL, kot tudi pri ostali ponudbi trgovskega blaga in storitev.