Magazin > Film & Glasba & TV
29 ogledov

Kupili smo živalski vrt

Kupili smo živalski vrt Kolosej
Kupili smo živalski vrt (We Bought a ZOO) je zabavna, navdiha polna resnična zgodba o čarobni moči družine, ki se spopade z izjemnimi okoliščinami. Od danes si jo lahko ogledate v kinematografih po Sloveniji.

Benjamin Mee (Matt Damon) v Los Angelesu dela kot kolumnist in avtor pustolovskih člankov. Kot oče samohranilec se spopada z vzgojo dveh otrok in v upanju, da bo novo življenje družini povrnilo pozitivnega duha, pusti službo pri časniku in kupi staro kmečko poslopje na dobrih sedmih hektarjev zemlje zunaj mesta, ki mu pripada dodatek: živalski vrt Rosemoor, kjer čuvajka Kelly Foster (Scarlett Johansson) s svojo predano ekipo skrbi za kopico živali.

Mee, ki nima nobenih izkušenj, le malo časa in komaj kaj denarja, skuša s pomočjo družine in lokalne skupnosti spet odpreti vrt za javnost. Zdaj o dogodivščinah ne poroča več, temveč se je podal na lastno na lastnem dvorišču.

Film si lahko ogledate v ljubljanskem Koloseju ter Planetu Tuš v Celju, Kranju, Mariboru, Kopru in Novem mestu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.