Avto > Na Štrom
1187 ogledov

Lexus razkriva svojo napredno limuzino

Lexus električna limuzina Lexus
Lexus je na družbenih omrežjih objavil natančnejše fotografije električne limuzine.

Spomnimo, da sta na posebnem dogodku decembra Toyota in Lexus v enem zamahu predstavila vrsto elektrificiranih vozil, ki bodo krojila njuno prihodnost.

Toyota EV Razkritje Avto Obeta se nam velika električna invazija z Vzhoda

Lexus električna limuzina | Avtor: Lexus Lexus

Medtem, ko je Lexus tedaj izpostavil predvsem kompaktnega električnega križanca lexus RZ 450e in naslednika hibridnega kupeja LFA, se je med nabirko drugih študij skrivala tudi električna limuzina. Zdaj je o tej znanega malce več.

lexus NX Vozili smo lexusa Avto Lexus NX v drugo poiskal japonsko perfekcijo

Kot lahko vidimo na fotografijah, gre za limuzino z bolj agresivnimi karoserijskimi linijami od katerekoli trenutne limuzine v ponudbi japonske znamke. Spredaj izstopajo predvsem športni prednji odbijač s prominentnimi vstopniki zraka, pokrov motorja z režami za zrak in tanki našpičeni žarometi.

Lexus električna limuzina | Avtor: Lexus Lexus

Zelo nagnjeno vetrobransko steklo se nadaljuje v dinamično streho, zadek pa se zaključi z izstopajočim spojlerjem. Na boku lahko vidimo agresivne blatnike, stilizirana vrata in poklopne kljuke.

lexus ES Drugačen od Nemcev Avto Vozili smo Lexusov adut za mešanje štren med premijci

Pri Lexusus sicer o tehniki limuzine niso veliko povedali, potrdili pa so, da bo na voljo le z električnim pogonskim sklopom. To je v skladu z načrti, po katerih bodo do leta 2030 v vseh avtomobilskih segmentih imeli električnega predstavnika, v Evropi, Severni Ameriki in na Kitajskem pa bodo prodajali le električna vozila. Popolnoma električna znamka za ves svet naj bi postali do leta 2035.

Lexus električna limuzina | Avtor: Lexus Lexus

Komentarjev 1
  • Arminda_Hampton 12:57 12.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎