Avto
144 ogledov

Najboljša evropska predelana vozila

Tuning festival Bodensee
1/35
Organizator
Na največjem tuning festivalu v Evropi, ki se je končal v nedeljo v nemškem Bodenseeju, so imeli obiskovalci tudi letos kaj videti. Slovenski "kameleon" se je v tekmovanju najlepših predelanih evropskih avtomobilov prebil do polfinala.

Zahtevni organizatorji spektakla European Tuning Showdown so v skupino zgolj 60 izjemnih vozil, ki so se potegovala za naslov najboljšega evropskega predelanega vozila, sprejeli tudi slovensko ekipo Cameleon, ki se je predstavila s predelavo novomeškega twinga.

Slovenci so tekmovanje, ki spominja na ekshibicijske borbe v boksarskem ringu, prebili do polfinala. Tekmovanje je potekalo tako, da so po dva predelana avtomobila prepeljali v areno, obkroženo z gledalci, in se tam spopadla za naklonjenost šestih sodnikov. Vozilo, ki je dobilo več točk, je napredovalo v naslednji krog, vse dokler niso dobili zmagovalca.

"Presenečeni nad končnimi odločitvami sodnikov. Naše predelave žal niso dosegle želenega učinka ... zato smo obstali v polfinalu," so na Facebookovi strani zapisali slovenski udeleženci največjega evropskega festivala predelanih vozil v Bodenseeju.

Na salonu so bili tudi letos predstavljeni najnovejši avtomobilski trendi tuning scene. Na njem so se predstavili najbolj pomembni ponudniki platišč, izpušnih sistemov in kitov za predelavo vozil. V ospredju je razstava predelanih vozil (ogledate si jih lahko v fotogaleriji zgoraj), eden od vrhuncev je izbor miss tuning 2014 (fotogalerijo bomo objavili v torek).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.