Avto
50 ogledov

Najmanjši volkswagnov "terenec"

Volkswagen cross up! Volkswagen
Volkswagen z modelom cross up! predstavlja kompaktno štirivratno vozilo z individualnim slogom malega športnega terenskega vozila. Cena osnovne izvedbe je 13.950 evrov.

Volkswagen cross up! je četrti član trendovske družine, v katero sodijo že CrossPolo, CrossGolf in CrossTouran.

Športno robustni dizajn 3,56 m dolgega modela cross up! poudarjajo zunanji elementi, kot so športno oblikovana odbijača s srebrnimi vstavki in spodnjim zaključkom v videzu terenskega ščitnika za podvozje. Prav tako edinstveni v družini modelov up! so črne obrobe kolotekov in pragov, ohišji zunanjih ogledal, lakirani v barvi light silver metallic, in srebrno eloksirane strešne letve.

Višje sedenje

Celostni vtis modela cross up! je izrazitejši zaradi 15 mm višje karoserije in ekskluzivnih 16-palčnih aluminijastih platišč. Kupci lahko izbirajo med petimi barvami lakov – white, red, dark blue metallic, light silver metallic in black pearl.

Za pogon je zadolžen trivaljni bencinski motor z gibno prostornino 999 cm3 in močjo 55 kilovatov (75 KM) pri 6200 vrt/min, ki je bil razvit posebej za modelsko serijo up!

Pri Volkswagnu so pripravili različne pakete dodatne opreme, kot so "drive pack plus" z mestno funkcijo zaviranja v sili, "cool & sound" s klimatsko napravo in avdiosistemom ter "maps + more" s 5-palčnim barvnim TFT-zaslonom na dotik.

Komentarjev 2
  • Andorej 15:19 26.september 2013.

    VWju manjka še velik, da bo delal prave terence. To da avto dvigneš za 15 mm, daš 16colske feltne in 20 kg plastike ne pomeni, da je na njemu karkoli terenskega

  • NeAnonimni 12:59 26.september 2013.

    Terenec ja.. to bo to.