Avto
1608 ogledov

Nočni udarec se bo zgodil 7. oktobra v Krškem

Napoved drift dogodka NightStrike
1/10
32nd Drift Squadron
Vsi adrenalinski navdušenci in ljubitelji visokooktanskih hlapov bodo na svoj račun prišli 7. oktobra na Racelandu v Krškem, kjer bo potekal največji slovenski avtomobilistični festival.

Pri ekipi 32nd Drift Squadron so letos zavihali rokave in tako že tradicionalni NightStrike raztegnili čez celoten vikend. Kot so nam pojasnili, so se za tako izvedbo dogodka odločili z namenom, da navdušencem in še tistim, ki to bojo pričarajo nepozaben avtomobilističen vikend.

Napoved drift dogodka NightStrike | Avtor: 32nd Drift Squadron 32nd Drift Squadron

Že v petek se bo na dirkališču zbralo več kot 30 najboljših drift dirkačev iz Italije, Avstrije, Madžarske, Hrvaške, Srbije, Bosne in Slovenije.

Kunimitsu Takahashi, "oče driftanja" Legenda Avto Avtomobilski svet žaluje

Poleg drift treningov bodo od popoldneva tudi trening vožnje za sobotni Grip Challenge, iskanje najhitrejšega voznika, kjer bodo lahko nastopali vsi, ne glede na vrsto dirkalnika. Ko bo padel mrak bo sledilo tekmovanje 'Game of Drift', kjer bolj kot sam vtis šteje natančnost pri drsenju med ovirami.

Napoved drift dogodka NightStrike | Avtor: 32nd Drift Squadron 32nd Drift Squadron

V soboto bo čez dan potekala razstava Stance Evolution. Namenjena je super športnim in predalnim vozilom. Obiskovalci se bodo lahko pomerili v Gran Turismo Challengu na simulatorjih, RC driftu z radijsko vodenimi modeli. Za dodatne vragolije bo poskrbel stunt show z motorjem. Vrhunec večera bodo izločilni boji med najboljšimi 16 dirkači in izbor Najglasnejšega avtomobila. Nedelja bo na dirkališču rezervirana samo za japonske avtomobile, ki se bodo predstavili ob stezi in na njej. Za obiskovalce bojo bodo na voljo tudi vožnje z gokarti.

Napoved drift dogodka NightStrike | Avtor: 32nd Drift Squadron 32nd Drift Squadron

Drey Nitrous Avto Kako postati mojster driftanja?

Dirkač ekipe 32nd Drift Squadron Drey Nitrous pred dogodkom pravi: »Dirkanje pod sojem žarometov je nekaj zares spektakularnega in edina to vrstna prireditev v Sloveniji, vabljeni vsi na NightStrike v Krško in se vidimo na pisti!«

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.