Avto
95 ogledov

Okrvavljeni Clarkson: Preživel sem. Komajda

Jeremy Clarkson Profimedias
Preživel sem. Komajda. To je zapisal okrvavljeni in počrneli Jeremy Clarkson ob objavi na socialnem omrežju, s čimer je napovedal očitno zelo burno novo avtomobilsko serijo.

Jeremy Clarskon, nekdanji voditelj Top Gear, s svojima kolegoma Richardom Hammondom in Jamesom Mayjem intenzivno snema dele nove avtomobilistične oddaje, ki jo bodo predvajali na Amazon Prime. Na Twitterju je "Jezza" objavil fotografijo sebe, pokritega z umazanijo in krvjo. Očitno je bil udeležen v nekakšni eksploziji, dan prej je v svojem dramatičnem tonu zapisal: "Jutri zjutraj bom snemal najnevarnejši kader, ki sem ga kdajkoli poskušal. To je lahko tudi moje slovo." Dan kasneje pa: "Preživel sem. Komajda."

Richard Hammond pa je na svojem profilu napisal: "Za razliko od svojega kolega naše snemanje ni niti za trenutek ogrozilo mojega življenja. Bilo pa je presneto nenavadno." Glede na sledeče tvite naj bi snemali v Jordaniji.

O novi seriji se ve še zelo malo, čeprav naj bi bila na sporedu že kmalu. Zelo verjetno so se odpovedali studiu in občinstvu ter se zgledovali po svojih specialnih oddajah, ko so izvajali roadtripe po vsem svetu. 

Medtem, ko je fotografija dodobra pogrela privržence trojice "odbitih" voditeljev, ki so se očitno po odhodu z BBC še bolj spustili z verige, pa nekateri opozarjajo, da gre le za dobro premišljeno iskanje publicitete in da je Clarksona na fotografiji obdelala ne eksplozija, marveč kakšna maskerka. 

Kakorkoli, malce reklame vnaprej ne bo škodilo, glede na to, da so ustvarjalci novega formata Top Geara pred kratkim v središču Londona poskrbeli, da je bilo snemanje zelo odmevno. Matt LeBlanc in Chris Evans pa sta nehote sprožila tudi vale ogorčenja celo iz vrha politike, potem ko je njun gost Ken Block v mustangu divje driftal okoli osrednjega vojnega spomenika.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.