Avto
14 ogledov

Opel ima nov kabriolet

Opel cascada Opel
Opel nadaljuje z ofenzivo novih modelov. Na spletu je predstavil nov, za zdaj še delno razkrit model cascada, ki ga bo javnosti pokazal že čez nekaj tednov na pariškem avtomobilskem salonu, prodajati pa ga bo začel na začetku leta 2013.

Cascada je za modeloma mokka in adam že tretji novi letošnji Oplov avtomobil.  4,7 metra dolg kabriolet srednjega razreda bo imel klasično mehko streho in štiri sedeže. Ime izhaja iz španske besede, ki pomeni slap in se – za Opel značilno – konča na črko a.

Opel cascada | Avtor: Opel Opel
Kupce bo cascada zapeljevala s skladno oblikovani deli in podolgovato silhueto, ki naj bi ji poleg elegantnega videza dejala tudi pridih prestiža. Oblikovalci so povezave iskali v klasičnih Oplovih kabrioletih iz petdesetih in šestdesetih let prejšnjega stoletja.

Cascada bo ponudila številne premijske vsebine in tehnologije, za zdaj pa izpostavljajo električno zložljivo mehko platneno streho, ki se jo lahko odpre ali zapre tudi med vožnjo do hitrosti 50 km/h.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.