Avto
868 ogledov

Reklame boste dobivali tudi v avtomobil

BMW HUD zaslon BMW
Ne le na televiziji, računalnikih, radijskem sprejemniku in telefonih, reklame se bodo vrtele tudi na zaslonih vaših avtomobilov.
Kia optima Ampak ..., kje so slike? Avto Slovenija je dobila digitalni radio, mi smo ga že poslušali

Samo vprašanje časa je bilo, kdaj se bo to zgodilo. Podjetja nenehno razmišljajo, kako priti do novih kupcev in kako povečati svoj doseg. V to zgodbo se več kot odlično vključujejo tudi avtomobili, ki vsi po vrsti dobivajo velike digitalne zaslone.

Toyota x-touch Avto Velika multimedija v malem avtu

Podjetje Telenav je že predstavilo načrt o platformi, ki bo oglaševalcem omogočala, da se njihova sporočila vidijo na zaslonu večpredstavnostnih sistemov v avtomobilih. Oglasi se bodo prikazovali ob vstopu v vozilo in na semaforjih, med vožnjo pa se zaradi varnostnih razlogov ne bodo prikazovali, pravijo v tehnološkem podjetju. S prihodom samovozečih avtomobilov tudi teh omejitev ne bo več.

eCall Slovenija zorala ledino Avto Slovenija z eCall sistemom prehitela vse

Na zaslonih se bodo prikazovali aktualni oglasi, kot recimo kuponi oziroma nasveti kje se ustaviti, ko ste lačni. Oglasi bodo na začetku statični in samo v audio različici, s časom pa se bodo spreminjali, še pravijo v Telenavu.

Peugeot 2008 Preizkusili smo Avto Preizkusili smo, česa bo zmožna multimedija v prihodnosti
Komentarjev 2
  • 1a2b3c 14:30 18.januar 2018.

    jebeš mi mater da uzamen kladivo in razbijem uni ekran in vozim avto brez ekrana... reklame sigurno NE!

  • Avatar karjola
    karjola 06:46 18.januar 2018.

    To je enako kot če bi tebi v hišo metal gnoj skozi okno Brez kakršnega koli dovoljenje. Isto velja za vse nenaročene reklame. Vsiljevanje Brez dovoljenja.