Avto
4947 ogledov

Seat se seli tudi na dve kolesi!

Seat escooter Seat
Seat vstopa na trg motornih koles.

Seat v luči povečanja zanimanja za urbano mobilnost vstopa na trg motornih koles s predstavitvijo konceptnega eScooterja. Pri španski znamki trdio, da bodo prva evropska avtomobilska znamka, ki bo prodajala svoje popolnoma električno motorno kolo, ekvivalentno 125-kubičnemu motociklu. Uradna predstavitev bo 19. novembra v Barceloni na svetovnem kongresu Smart City Expo.

Seat Cupra Avto Test: Seat leon cupra

Seat želi postati gonilna sila strategije mikromobilnosti koncerna Volkswagen. Ta strategija vključuje tudi konceptno vozilo minimó in skiro eXS kickscooter s tehnologijo znamke Segway, ki je bil predstavljen na kongresu Smart City Expo leta 2018.

Seat minimo Avto Tudi Seat z vozilom, ki ga bodo lahko vozili najstniki

Predsednik uprave družbe Seat, Luca de Meo, je dejal: "Zaradi neprestane rasti velemest je eden od glavnih izzivov ta, da bi dosegli učinkovito mobilnost. Danes potrjujemo lansiranje prvega eScooterja v zgodovini znamke in s tem stopamo korak dlje na področju naše strategije urbane mikromobilnosti."

Škoda kodiaq RS Nova strategija Avto Nova strategija: Velike spremembe za Škodo in Seat

Barcelona je evropsko mesto z največjim številom motornih koles na prebivalca in z dolgoletno tradicijo mobilnosti na dveh kolesih. Zaradi tega bodo koncept razvijal v sodelovanju z barcelonskim proizvajalcem električnih motornih koles Silence, prodajali pa ga bo tako zasebnim uporabnikom kot tudi ponudnikom za souporabo.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.