Avto
1623 ogledov

Suzuki ima že drugi velik evropski avto

suzuki swace
1/10
Suzuki
Suzuki, ki je znan predvsem kot izdelovalec majhnih avtomobilov, je v svojo ponudbo uvrstil že drugi veliki avtomobil v zadnjega pol leta.

Tudi ta je darilo velike partnerice. Tako kot pri križancu across gre za preimenovano toyoto. Karavanska corolla TS se namreč pri Suzukiju po novem imenuje swace.

suzuki swace | Avtor: Suzuki Suzuki

suzuki across NOVOST Avto Toyotino darilo Suzukiju

Toyotin je tudi pogon in sicer šibkejši hibridni pogonski sklop, ki ga sestavljajo 1,8-litrski bencinski motor z Atkinsonovim ciklusom, elektromotor in planetno gonilo, razvije pa sistemsko moč 90 kilovatov oziroma 122 'konjev'. Pogon je seveda tudi v tem primeru speljan na prednji kolesi.

suzuki swace | Avtor: Suzuki Suzuki

Poleg obvezne menjave logov in drugih insignij znamke se swace od corolle loči predvsem po prednjem delu, na katerem izstopa velika maska hladilnika s satastim vzorcem in izrazitima okvirjema za meglenke ob strani. Žarometa se ob njenem robu zavihata navzdol in popolnoma svetita v tehnologiji led. Suzuki bo swace ponudil v sedmih barvah v kombinaciji s 16-palčnimi športno oblikovanimi kolesnimi platišči.

Toyota corolla TS Netipični karavan Avto Avto, ob katerem še ribičem zmanjka laži

V notranjosti izstopa predvsem Suzukijev volanski obroč, nekoliko drugačna je tudi grafika infozabavnega sistema, notranjost pa je urejena v črni barvi s srebrnimi ali kromastimi slogovnimi dodatki. Kot vemo že iz corolle TS, si lahko potniki obetajo prostorno in prilagodljivo potniško kabino in prtljažnik, prav tako pa tudi soliden in povezljiv infozabavni sistem in izčrpno varnostno tehniko.

suzuki swace | Avtor: Suzuki Suzuki

Suzuki bo swace v Evropi predvidoma začel prodajati tekom zime, ko bo znanih tudi več podrobnosti o njegovi dostopnosti in ceni.

Suzuki swift sport Avto Najboljši čmrlj leta 2019

suzuki swace | Avtor: Suzuki Suzuki

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.