Avto
2237 ogledov

Ta BMW očitno ne bo doživel 2. generacije

BMW serija 2 gran tourer BMW
Ali BMW seriji 2 active tourer in gran tourer res ne bosta dobili naslednikov?

Morda najbolj kontroverzna modela v BMW paleti pred seboj nimata jasne prihodnosti. Oziroma jo sploh nimata. Tako bi lahko vsaj sklepali po besedah Petra Henricha, produktnega vodje pri BMW, ki je za britanski Autocar spregovoril o bodočih načrtih z enoprostorcema, ki sta ob prihodu na trg povzročila veliko nemira med tradicionalističnimi ljubitelji znamke, za katere so bili enoprostorci manj vredna avtomobilska "rasa."

Heinrich zatrjuje, da sta oba avta "naredila fantastičen posel" glede privabljanja novih strank k znamki, vendar pa da danes nista več v središču zgodbe, ki jo zagovarja BMW. "Videli bomo, kako se bodo kupci gran tourerja premaknili k našim suvom," je dodal Henrich napoved, ki enoprostorski veji serije 2 ne obljublja nič dobrega. 

BMW serija 1 Bohinj, včeraj Avto Opa, kateri zakrit avto je bil včeraj že v Sloveniji!

BMW je leta 2014 sledil Mercedesu in njegovemu razredu B v razred premijskih enoprostorcev. Samo pet let kasneje so razmerja v avtomobilski industriji precej drugačna, saj kupci množično bežijo iz tega nekoč priljubljenega razreda. Njihovo družinsko uporabnost skušajo znamke nadomestiti s križanci in suvi, pa tudi nadaljnemu razvoju karavanov.

BMW serija 3 touring Avto Nova serija 3 touring je tu in obljublja nekaj zanimivega

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Dakota_Thornton 13:45 20.junij 2019.

    Google trenutno plačuje od 17.000 do 22.000 dolarjev za delo na spletu od doma. K tej dejavnosti sem se pridružil pred 2 meseci in v prvem mesecu te dejavnosti sem zaslužil 20544 $. Lahko rečem, da se je moje življenje ...prikaži več popolnoma izboljšalo! Preveri, kaj delam. obisk ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob98.Com