Avto
1136 ogledov

Tale corolla ne skriva športne narave

toyota corolla sedan GR sport
1/12
Toyota
Toyota izpolnjuje obljubo iz začetka leta in širi ponudbo športnih različic svojih avtomobilov. Najnovejša je toyota corolla sedan GR sport, ki se je pridružila kombilimuzinski in karavanski corolli GR sport.

Pri corolli sedan GR sport, ki je na voljo v živahni barvni shemi Toyotinega športnega oddelka Toyota Gazooo Racing, ne gre za pravi športni avtomobil, ampak za športno navdahnjene serijske avtomobile.

Toyota corolla TS Netipični karavan Avto Avto, ob katerem še ribičem zmanjka laži

toyota corolla sedan GR sport | Avtor: Toyota Toyota

Toyota corolla Avto Corolla, avto, s katerim je Toyota obnorela svet

Corolla sedan GR sport, ki jo bodo začeli izdelovati novembra 2020, na voljo pa bo od januarja 2021, je zato globalno na voljo z 1,6-litrskim bencinskim ali šibkejšim 1,8-litrskim hibridnim pogonskim sklopom. V Sloveniji si jo bomo lahko omislili le v obliki hibrida.

Toyota Gazoo Racing, GR yaris, GR supra, GR sport Avto Tudi k nam prihajajo športne toyote

Všeč bo mladim

Pri Toyoti pravijo, da bo corolla sedan GR sport s svežo in atraktivno zunanjostjo všeč predvsem mlajšim kupcem, ki jih bo nagovarjala tudi s podrobnostmi. Kromirane podrobnosti z »običajnih« limuzin so zato nadomestili z zloščenimi črnimi, kjer izstopajo predvsem pragovi, ki poudarjajo nizko težišče avtomobila.

toyota corolla sedan GR sport | Avtor: Toyota Toyota

Črna so tudi17- ali 18-palčna deseterokraka kolesna platišča z rdečim znakom GR, dinamični značaj pa poudarja tudi spojler na zadku. Športni značaj izraža tud znak »GR SPORT« na zadku. Karoserioja je lahko v novi dinamično sivi ali osmih drugih barvah, na voljo pa so tudi dvobarvne kombinacije s črno streho.

Žurnalova hibridna delavnica s Toyotinimi hibridi Iskali smo odgovor Avto Iskali smo odgovor: So Slovenci pripravljeni na nekaj drugega?

Dinamične dodatke so namenili tudi notranjosti, kjer je strop odet v črno tkanino, volan z aluminijastimi dodatki je oblečen v perforirano usnje, bolj športnega videza in zasnove pa so tudi sedeži, ki zagotavljajo boljšo oporo telesa. Izdelani so iz črne tkanine in sintetičnega usnja, krasijo pa jih beli in rdeči šivi.

toyota corolla sedan GR sport | Avtor: Toyota Toyota

toyota yaris GR Prihaja konec leta Avto Toyota presenetila že na začetku leta
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.