Avto
347 ogledov

Umrl zvezdnik prepovedanih dirk

Giorgi Tevzadze
1/6
Facebook
Ljubitelji uličnega driftinga žalujejo za Giorgijem Tevzadzejem iz Gruzije. Nadarjeni in neustrašni mladenič je velikokrat vozil po zelo tanki liniji, ki ga je ločila od nesreče. Ironično pa je umrl kot sopotnik.

26-letni Giorgi Tevzadze je umrl v prometni nesreči, ki se je zgodila v gruzijski prestolnici Tbilisi. Umrl je na sopotnikovem sedežu, potem ko se je BMW M5 (E34), ki ga je vozil njegov kolega, z desnim bokom silovito zaletel v obcestno drevo. Voznik je preživel, a je hudo poškodovan, je poročal NeedForDrive.

Na YouTubu je kar nekaj filmčkov, ki kažejo Tevzadzeja v elementu. Pred štirimi meseci je bil objavljen zadnji video s Tevzadzejem v glavni vlogi, v uvodni špici pa pripis, da je bila to njegova sploh zadnja nezakonita cestna dirka. Ogledalo si ga je skoraj 3,4 milijona uporabnikov.

Tezadzejevega početja sicer nikakor ne moremo odobravati, saj je z noro vožnjo življenjsko ogrožal druge voznike v prometu, vseeno pa lahko priznamo, da je bil mojster volana. A izzivanje usode se enkrat prej ali slej mora končati.

Komentarjev 3
  • NeAnonimni 10:34 27.junij 2013.

    Še ena potencialna nevarnost odmaknjena s ceste

  • Andrej Ropret 10:35 26.junij 2013.

    Čim manj takih "mojstrov volana" na naših cestah....

  • Ronald Reagan 10:09 26.junij 2013.

    Mojster volana????Prej kreten za volanom...Prav nič mi ga ni žal...