Avto
3764 ogledov

V Kranju v Goodyearu se ugašajo stroji

Goodyear Dunlop Sava Tires Kranj Goodyear Dunlop Sava Tires
V Goodyearu zaradi izrednih razmer začasno zaustavljajo proizvodnjo. Zaustavitev bodo v fazah izvedli do konca tega tedna, veljala pa bo do najmanj 3. aprila.

Iz družbe V Goodyear so sporočili, da spremljajo situacij in se prilagajajo razmeram, povezanim z virusom Covid–19. Kot pojasnjujejo v podjetju, so poleg rednega ozaveščanja sodelavcev o potrebni higieni in ustreznem preventivnem ravnanju prostore opremili z razkužili, reorganizirali postopke v menzi, ob tem pa zaposlene redno opozarjali na spoštovanje minimalne medsebojne razdalje. Zaposlenim, ki jim narava dela to dovoljuje, so omogočili delo od doma.

korona virus, razkuževanje avtomobila Koronavirus Avto Kako učinkovito razkužiti avto

Najnovejši ukrep pa je, da bodo v Goodyearu začasno zaprli svoje evropske tovarne. Ukrep, ki ga bodo uvedli do konca tega tedna in bo trajal do najmanj 3. aprila oziroma do nadaljnjega, vključuje Goodyearove tovarne v Franciji, Nemčiji, Luksemburgu, na Nizozemskem, Poljskem in tudi v Sloveniji.

prometna nesreča avtomobil Avto "Ne morem zavarovati avta, kdo plača, če jutri na cesti počim?"

Z namenom ohranjanja nemotene dobave kupcem, bodo skladišča še naprej delovala, vendar z zmanjšano ekipo zaposlenih, "ki bo dosledno upoštevala usmeritve in priporočila državnih institucij ter svoje delo opravljala na ustrezni medosebni razdalji," zagotavljajo v podjetju.

avtovleka Avto Kaj lahko storim, če se mi pokvari avto?

V Goodyearu bodo začasni ukrep zaprtja izvedli na način, ki bo omogočal hiter ponovni zagon proizvodnje, čim bodo razmere to dopuščale.

Revoz Ustavitev ob 22.00 Avto Revoz: Ostanite doma
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.