Avto
38 ogledov

Velika ljubezen Filipa Flisarja

Filip Flisar Ford
Danes zjutraj je Filip Flisar skupaj s svojo veliko ljubeznijo – neukrotljivim Mustangom in karavano še štirih drugih, odpeljal iz Maribora proti Ljubljani. Našega junaka boste lahko v živo bolj osebno spoznali tudi popoldne na Fordovem odru na ljubljanskem avtosalonu.

Danes ob 15. uri odpira svoja vrata že 24. avtomobilski salon Slovenije, ki se bo vse do drugega aprila odvijal na Gospodarskem razstavišču. Ford se bo predstavil v hali A z osebnimi in v hali D z gospodarskimi vozili, v tehnološkem paviljonu pa boste lahko obiskali Fordovo Cono udobja in povezljivosti.

Pri Fordu bo poudarek na najnovejši Fiesti Vignale, ki bo v Sloveniji na voljo poleti, ternovih KA+, Edge Vignale in Kuga, predstavili bodo linijo Focus ST Line, pri gospodarskih vozilih pa novo generacijo motorjev EcoBlue.

Filip Flisar in neukrotljivih 5

V hali A boste danes ob 17.00 lahko v živo spoznali simpatičnega Filipa Flisarja, Fordovega ambasadorja, ki bo danes cel dan s karavano petih mustangov krožil po Ljubljani. Dopoldne si je za sovoznika Flisar izbral 6pack Čukurja, popoldne pa mu bo družbo delal Ciril Komotar, zato jima na cesti kar pomahajte. V karavani med ostalimi štirimi Mustangi se bosta vozila v Flisarjevem nezgrešljivem rumenem konjičku.

Po Ljubljani se bo sicer karavana petih Mustangov, ostale dni v tednu, vozila brez Flisarja. Zagotavljamo vam, da se vam bodo ob srečanju z njimi naježile dlake …

Morda ravno vas, karavana zapelje po mestu! Prek Fordovih družbenih medijev spremljajte, kje se giblje in se ji pridružite!

Tudi Tepeš in Ilka Štuhec

Flisar se bo na Fordovem odru pogovarjal s simpatičnim voditeljem Jožetom Robežnikom, ki smo ga lahko spoznali v oddaji Taksi, kviz z Jožetom.

Na Fordovem odru se bodo sicer ta teden ob 17.00 z Jožetom vsak dan pogovarjali Fordovi ambasadorji in slovenski junaki: v torek legendarni Rogov Pony, v sredo Bine Volčič, v četrtek čisto pravi ranger Franci Zakrajšek, v petek Jurij Tepeš, v soboto Ilka Štuhec, v nedeljo dopoldan ob 11.00 pa Tjaša in Rok Perko.

V petek - in nato še v nedeljo popoldne - boste navdušenci nad športnimi vozili in dinamično vožnjo, lahko preizkusili tudi srečo. Jurij Tepeš bo med pogovorom na Fordovem odru izžrebal eno od vsega samo 20 ekskluzivnih zlatih kart za Ford Performance dan, ki bo potekal 27. maja na poligonu Ljubečna s fordovim junakom Jurijem Tepešem na čelu.